Wij zijn eigenaar van een recreatiebungalow op Recreatie Parc Sandur.

Naast eigenaar van een bungalow, ben ik ook bestuurslid in het bestuur van de Stichting Recreatieparc Sandur.

 

Parc Sandur is de zuidelijkste woonwijk van de plaats Emmen, provincie Drenthe. 

De naam is afgeleid van de geologische term 'sandur', een uitloper van een gletsjer, wat overeenkomt met de ligging van de wijk op het meest zuidelijke puntje van de Hondsrug. De wijk is gelegen aan de Grote Rietplas. Het westelijk deel is het recreatiepark.

 

Alle huisjes staan aan het water staan en in open verbinding met de Grote Rietplas. De exploitatie van het recreatiepark wordt sinds 2012 verzorgt door Center Parcs onder de naam "Center Parcs Parc Sandur".

recreatieParc sandur

Ik ben werkzaam bij het Joint IV Commando

 

In een tijd van digitalisering is informatietechnologie voor Defensie van levensbelang en daardoor een absolute randvoorwaarde. De veiligheid en flexibiliteit van Defensiepersoneel in Nederland en in buitenlandse missiegebieden zijn hiervan afhankelijk.

 

Het JIVC zorgt er voor dat iedereen bij Defensie effectief kan samenwerken (burgers en militairen). In Nederland maar ook op missie. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Zonder goed functionerende communicatiemiddelen is het uitvoeren van een missie of oefening gevaarlijk of zelfs onmogelijk.

 

Het JIVC gaat door, waar anderen stoppen.

Joint IV Commando, hét IT bedrijf van Defensie

Momenteel volg ik bij TOP-Sportmassage te Midwoud, een opleiding Sportmassage & Verzroging.

 

 

Recent heb ik de basis opleiding tot Orthomoleculair Voedingsadviseur afgerond. Ik ga mij de komende jaren hierin verder verdiepen, met name op de gebieden "sport, (over)gewicht en Burn-out.

 

 

sPortmassage & verzorging - Orthomoleculair voedingsadviseur